dimecres, 11 de juny del 2008

L'Eixample

Introducció

Vam quedar amb el nostre grup per sortir tots junts. Teníem ganes de conèixer Barcelona, per tant sentíem certa intriga per allò que ens oferiria el nostre itinerari. Vam agafar el tram des de Esplugues, i vam baixar a la parada de Palau Reial, vam fer transbord amb línia verda direcció Canyelles, per baixar a Passeig de Gràcia on havíem quedat amb els professors a les 9,15. Un cop allí van passar llista y així, vam poder començar l'itinerari per l'eixample que era el que ens tocava aquell dia.Vam començar per la casa Batlló, la vam fotografiar, vam respondre algunes preguntes i tot seguit vam passar a la casa Ametller situada al costat de la façana de la casa Batlló.Després vam anar a l'església Gòtica de la Concepció i vam entrar al claustre. Li vam demanar informació sobre ella a un home que hi havia assegut en un banc, el qual ens va semblar que ens podria donar la informació necessària per contestar les preguntes.

Desprès vam seguir pujant, per poder arribar a la casa de Punxes, Peró no va ser gaire difícil trobar-la ja que hi havia un cartell bastant gran en el que posava: "Les Punxes".
Un carreró més abaix, hi havia la Casa del Baró de Quadres que era una casa molt gran y amb moltes escales, les quals vam pujar per poder arribar a la biblioteca que hi havia a damunt de tot, el que mes ens va baldar era que havíem de pujar totes les escales y un cop a dalt, ens vam adonar de que just al costat de les escales hi havia un ascensor...

Un cop enllestides totes les preguntes sobre tots els llocs visitats ens vam dirigir a la Pedrera (La Casa Milà), on ens van fer una visita guiada, mes o menys per algunes de les habitacions del senyor y la senyora Milà, propietaris en els seus temps de vida de aquella gegantesca casa.
Pode, el que ens va sorprendre més d'aquell lloc va ser el terrat de la casa on hi havia xemeneies molt artístiques i que un no podria arribar a imaginar-se per a que serveixen.

Després d'aquesta visita, els que ja agüessin enllestit la feina podien marxar Peró a nosaltres encara ens quedava un lloc: La Sagrada Família, on teníem que fer-nos una foto de grup, i on voluntàriament vam entrevistar a un estranger.